Γάμος, Συμβουλές Γάμου

Μείνετε για Πάντα Ερωτευμένοι

Μείνετε για Πάντα Ερωτευμένοι

Έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, έναν άνθρωπο που θα είναι πάντα δίπλα σας, θα σας αγαπά και θα σας στηρίζει. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα, το άγχος σίγουρα αφαιρούν από το ρομαντισμό και την ανεμελιά του πρώτου καιρού στη σχέση σας. Όμως δεν πρέπει να το επιτρέψετε, φροντίστε να μείνετε πάντα ερωτευμένοι και να συνεχίσετε να διατηρείτε μια όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, ακολουθώντας απλές χειρονομίες, που σίγουρα θα φτιάξουν τη διάθεση του αγαπημένου σας συντρόφου, αλλά και τη δική σας.

Υποδεχτείτε τον μετά τη δουλειά, με ένα γλυκό φιλί. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλομαγειρεμένο γεύμα ή ένα ζεστό αφρόλουτρο που θα σας χαλαρώσει από την ένταση της δουλειάς.
Μην περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, κάντε το όσο συχνότερα μπορείτε. Στείλτε του ένα γλυκό email την ώρα της εργασίας του, αφήστε σύντομα μηνυματάκια σε χώρους του σπιτιού σας ή σε αντικείμενα που χρησιμοποιεί συχνά, όπως στην καφετέρια, στην ατζέντα του.
Μπορείτε να αλλάξετε περιβάλλον για το Σαββατοκύριακο, αυτό σίγουρα θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα έχετε τον ποιοτικό χρόνο που πάντα θέλατε με το σύντροφο σας. Πηγαίνετε μια εκδρομή, δεν είναι τόσο σημαντικός ο προορισμός ή η πολυτέλεια του χώρου διαμονής, όσο το να βρεθείτε μαζί και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας. Εάν πάλι μείνετε στη βάση σας, προτιμήστε ένα γενναιόδωρο πρωινό στο κρεβάτι ή μια ρομαντική, εναλλακτική βόλτα κάτω από τ’ άστρα.

Δε χρειάζεται να κάνετε όλα τα παραπάνω κάθε στιγμή, και να σας δημιουργηθεί ένα πρόσθετο άγχος για το πως θα εκπλήξετε το σύντροφο σας για ακόμη μία φορά. Πάρτε το χρόνο σας και φροντίστε πρώτα από όλα τον εαυτό σας. Η ευχάριστη διάθεση και η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας, κάνουν καλό όχι μόνο σε εσάς, αλλά κυρίως στη σχέση σας ξεπερνώντας πολύ πιο εύκολα τα μικρά, καθημερινά εμπόδια.

Τέλος, το μοναδικό, άρρητο μυστικό για να μείνετε πάντα ερωτευμένοι με το σύντροφο σας είναι να μη τον λαμβάνετε ποτέ ως δεδομένο. Συνεχίστε να τον “διεκδικείτε” με γλυκές πράξεις, να εκφράζετε την αγάπη και την τρυφερότητα σας. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας, γιατί αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας, πως θα αγαπήσετε κάποιον άλλο;

Σχετικά Άρθρα