Οδηγός Οργάνωσης Γάμου Lovetale.gr

Οδηγός Οργάνωσης Γάμου Lovetale.gr

Έχουν μείνει έξι ή λιγότεροι μήνες μέχρι την ημέρα του γάμου σας; Έχει αρχίσει το άγχος να σας επισκέπτεται συχνότερα και να μετράτε το χρόνο αντίστροφα; Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ταράσσεστε – το lovetale.gr έχει σχεδιάσει έναν οδηγό οργάνωσης γάμου που θα σας λύσει τα χέρια!
Στον Οδηγό Οργάνωσης Γάμου θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γίνουν 6, 4, 2, 1 μήνες πριν το μεγάλο γεγονός σε αναλυτικές λίστες για να τσεκάρετε όσα έχετε ολοκληρώσει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο οικονομικός προϋπολογισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην οργάνωση του γάμου σας. Για το λόγο αυτό το lovetale.gr έχει προετοιμάσει ένα συμπυκνωμένο πίνακα όπου μπορείτε να καταγράψετε όλα σας τα έξοδα. Με μία ματιά θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, πως μπορείτε να αναδιοργανωθείτε.

Επειδή σε κάθε ελληνικό γάμο, η λίστα των καλεσμένων είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αρχικά φανταζόσασταν, έχουμε σχεδιάσει μία ειδική φόρμα που μπορείτε να συμπληρώσετε αναλυτικά τα στοιχεία των καλεσμένων σας. Επίσης, μπορείτε να κρατάτε χρήσιμες πληροφορίες, όπως αν έχετε αποστείλει τα προσκλητήρια, αν οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι θα παραστούν στο γάμο ή όχι, κ.ά. Είναι χρήσιμο να εκτυπώσετε τη λίστα σε αρκετά αντίτυπα και να τις μοιράσετε στους γονείς και στα πεθερικά σας, στους κουμπάρους, για να προλάβετε πιθανά παράπονα!

Ο γάμος σας είναι μία μοναδική εκδήλωση στη ζωή σας που θέλετε σίγουρα να απαθανατίσετε σωστά. Για αυτό έχουμε προετοιμάσει για εσάς μία λίστα με όλα τα πλάνα που θα μπούνε στο φωτογραφικό σας άλμπουμ. Ετοιμαστείτε για πολλά κλικ!

Φυσικά, η γαμήλια δεξίωση επενδύεται με την κατάλληλη μουσική. Τι να κάνουμε όμως που μπορεί να διαφωνήσετε με τον καλό σας ή οι γονείς να ζητήσουν τη δική τους ξεχωριστή playlist, ή ακόμη ο deejay του γάμου σας να κρύβει ένα ιδιαίτερο μουσικό ταπεραμέντο; Στον οδηγό μας θα βρείτε μία λίστα προς συμπλήρωση, με τις μουσικές επιλογές για την υποδοχή σας στο χώρο, για τον πρώτο σας χορό ως ζευγάρι, για όλα όσα θέλετε να ακούσετε κι ακόμη σημαντικότερα, όλα τα τραγούδια που δε θέλετε σε καμία περίπτωση να ακούσετε!

Το εγχείρημα γάμος περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες αποστολές ανθοστολισμού, που θα προγραμματίσετε ποτέ στη ζωή σας. Λουλούδια για το χτένισμα της νύφης, για την εκκλησία, για το σπίτι της νύφης, για το τραπέζι της δεξίωσης, νυφική ανθοδέσμη – όλες οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι οργανωμένες σε τάξη και δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το αν κάποιο από αυτά δεν τοποθετηθεί στη σωστή θέση.

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στην οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης είναι ο τρόπος με τον οποίο οι καλεσμένοι σας θα καθίσουν στα τραπέζια. Η θεία Άννα μπορεί να έχει μαλώσει στο παρελθόν με τη θεία Γεωργία, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να μοιραστούν κάποιο τραπέζι, όπως κι ένα βράδυ με ένταση και λοξές ματιές. Από την άλλη, υπάρχουν φίλοι που δε χωρίζουν με τίποτα, οπότε φροντίστε να οργανώσετε έτσι τα τραπέζια ώστε να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώθουν άνετα και ευχάριστα.

Ξεχάστε τα παλιά σας σκουλαρίκια – όσο καιρό θα οργανώνετε το γάμο σας, το νέο σας σκουλαρίκι θα είναι το κινητό σας τηλέφωνο. Φίλοι, ευχές, ραντεβού, το τηλέφωνό σας πραγματικά δε θα σταματήσει να χτυπάει! Έτσι, δε θα μπορούσαμε να μη του δικαιολογήσουμε ένα ενδεχόμενο blackout. Για αυτό στον οδηγό οργάνωσης γάμου μας, θα βρείτε μία λίστα επαφών με όλους τους συνεργάτες σας, όπως κομμώτρια, μακιγιέρ, σεφ, αλλά και τα σχετικά αντίτιμα των υπηρεσιών που θα σας προσφέρουν.

Βρείτε τον Οδηγό Οργάνωσης Γάμου μας και διασκεδάστε την οργάνωση του γάμου σας, όπως άλλωστε σας αξίζει!

Σχετικά Άρθρα