Γάμος, Ιδέες Γάμου

Ένας υπέροχος και μοναδικός γάμος έρχεται…

Ένας Υπέροχος Γάμος

Έχετε ονειρευτεί – όταν θα ερχόταν η κατάλληλη στιγμή – έναν γάμο στην παραλία ή έναν πιο παραδοσιακό; Ό, τι κι αν οραματίζεστε για τη μεγάλη μέρα, το lovetale.gr βοηθάει να βρείτε έμπνευση για τον δικό σας γάμο και το δικό σας στυλ. Ενας υπέροχος γάμος ξεκινάει!

– Σχεδιάζετε έναν παραδοσιακό γάμο; Υπάρχουν ατελείωτες ιδέες για ένα κλασικό γάμο γεμάτο παραδοσιακό ύφος. Επειδή το κλασικό θα είναι πάντα στη μόδα η κλασικές προσκλήσεις θα είναι  διαχρονικές για τα επόμενα χρόνια.

– Οι μοντέρνοι γάμοι είναι μια μεγάλη επιλογή για νύφες και γαμπρούς που ποθούν όλα τα σύγχρονα πράγματα. Για σύγχρονους γάμους, αυτό μπορεί να σημαίνει μοντέρνες προσκλήσεις γάμου  με καθαρές γραμμές και γραμματοσειρές, ένα γραφικό σχέδιο χρωμάτων, unqiue λουλούδια. Στο pinterest του lovetale, περιηγηθείτε και δείτε στις καλύτερες προτάσεις και τάσεις ενός γάμου.

– Ο ρουστίκ γάμος αγαπά την εξοχή και τους υπαίθριους εορτασμούς. Χρησιμοποιείστε την γήινη παλέτα χρωμάτων, και επιτρέποντας μόνο σε ένα έντονο και πλούσιο χρώμα να κυριαρχήσει. Βρείτε την έμπνευση σας σε ρουστίκ προσκλήσεις γάμου και  θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον τέλειο ρουστίκ-κομψό γάμο.

– Ο ήλιος λάμπει και η φύση έχει ανθίσει – είναι οι κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχή τέλεση ενός γάμου σε ρομαντικό στυλ. Η αρχή θα γίνει με τις ρομαντικές προσκλήσεις, που θα δώσουν και το στυλ ταυτόχρονα. Κομψές δαντέλες και περίτεχνα ανθικά χαρακτηριστικά είναι μερικές από τις κομψές πινελιές που θα στοιχειοθετήσουν το δικό σας ρομαντικό γάμο.

– Οι σύγχρονες παραδόσεις λένε, πως οι γάμοι με καλλιτεχνικές νότες, είναι αυτοί που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για το γάμο. Από την πρόταση γάμου, το προσκλητήριο -που σίγουρα είναι καλλιτεχνικό-ακόμη και  το γαμήλιο πάρτι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητά τους! Ακουαρέλες με απαλά χρώματα, περίτεχνα γραμμικά σχέδια και ιδιαίτερα σκίτσα, μπορούν όλα να γίνουν το IT-item του γάμου σας! Επιλέξτε το κατάλληλο στοιχείο, συνδυασμών εκλεκτών γραμματοσειρών, σχεδιασμού, πλούσιων χρωμάτων και πολυτελών χαρτιών, που θα συντονιστούν με την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο γάμος σας.

– Οι νύφες που μοιάζει να είναι επηρεασμένες από προηγούμενη εποχή, χαίρονται! Απογειώστε το ρετρό στυλ χρησιμοποιώντας παλ πινελιές, χειροποίητες δαντέλες, στοιχεία μαυροπίνακα και ιδιαίτερες γραμματοσειρές! Περιηγηθείτε στις ρετρό προσκλήσεις για έμπνευση για την δική σας τέλεια ημέρα.

Αν ψάχνετε προσκλητήριο γάμου στα Τρίκαλα, την  Καρδίτσα και όχι μόνο, το lovetale.gr είναι εδώ. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε έναν καταπληκτικό γάμο!

Η ώρα η καλή!!!

Σχετικά Άρθρα