Γάμος, Ιδέες Γάμου, Συμβουλές Γάμου

Εντυπωσιακά Προσκλητήρια και Έμπνευση στο Γάμο σας!

Ιδέες, Εντυπωσιακά Προσκλητήρια και Έμπνευση στο Γάμο σας!

Εάν μία νύφη θέλει να καταστρώσει μία στρατηγική για την οργάνωση του γάμου της, τότε εύκολα θα έβλεπε πως κάθε γάμος αναπτύσσεται γύρω από ένα χαρακτηριστικό. Το lovetale.gr σας αποκαλύπτει τα μυστικά επιτυχίας για την οργάνωση του γάμου σας!

Τα τέσσερα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία για ένα γάμο είναι το χρώμα, η τοποθεσία, η εποχή και η παράδοση.  Για να οργανώσετε το δικό σας μοναδικό γάμο επιλέξτε ένα από αυτά τα στοιχεία.

Πρώτα ξεκινήσετε με το χρώμα!

Μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας πραγματικά γύρω από ένα χρώμα, μοιράζοντάς  το στα προσκλητήρια γάμου, τον ανθοστολισμό, μέχρι το νυφικό και το χώρο δεξίωσης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χρώμα. Πώς θα το εντοπίσετε;

ΜΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΑΣ! Θα δείτε πως η πλειονότητα των αγαπημένων σας κομματιών κινείται γύρω από μία συγκεκριμένη παλέτα – όπως ροζ χρώμα.

Σκεφτείτε ένα ροζ προσκλητήριο γάμου; Απλά υπέροχο.

Εάν θέλετε ένα δυνατό συνδυασμό επιλέξτε δύο έντονα χρώματα, όπως μπλε μαρίν και έντονο κίτρινο, αλλά προσθέστε σε αυτή την παλέτα ένα ουδέτερο χρώμα, όπως το γκρίζο.

Κρατήστε τα χρώματά σας ατόφια, και μη παρεκκλίνετε των τόνων που έχετε ήδη επιλέξει.

Ξεκινήσετε με την Τοποθεσία

Αντλήστε έμπνευση από μία σημαντική τοποθεσία για εσάς, όπως οι πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι, το σημείο γνωριμίας σας. Δυσκολεύεστε ακόμη;

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες σας ή σε κάποιο ιδιαίτερο αντικείμενο που αγοράσατε μαζί. Μία παλιά αντίκα, θα σας παραπέμψει στο αντίστοιχο στυλ για τα ρουστίκ προσκλητήρια γάμου σας. Αν πάλι πρόκειται για ένα πολύ σύγχρονο φωτιστικό, τότε μάλλον είσαστε πιο κοντά σε μια πρόσκληση μοντέρνα, μίνιμαλ .

Εντοπίστε διάφορους χώρους στην πόλη, ιστορικούς αλλά και σύγχρονους. Για παράδειγμα ένα κλασικό ξενοδοχείο, θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αναφορά για vintage ή ρετρό προσκλητήρια γάμου.

Ξεκινήσετε με την Εποχή

Σκεφτείτε μαζί με τον αγαπημένο σας ποια είναι η αγαπημένη σας εποχή και αν αυτή είναι κατάλληλη για το γάμο σας (εννοώντας πως οι καιρικές συνθήκες θα επιτρέψουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα να παραστούν στο γάμο σας), και οργανώστε το γάμο σας ανάλογα.

Κρατήστε το φυσικό. Προτιμήστε φρούτα και άνθη που είναι της εποχής, όπως αμαρυλλίς για χειμωνιάτικο γάμο, ροδάκινα για καλοκαιρινό γάμο, άνθη κερασιάς για ανοιξιάτικο γάμο και κολοκύθες για φθινοπωρινό γάμο για να έχετε ένα vibe στο γάμο σας αυθεντικό, χωρίς κόπο.

Ξεκινήσετε με τις Οικογενειακές Παραδόσεις

Συζητήστε με την οικογένειά σας για τις παραδόσεις ή κάποιο έθιμο που αυτοί ακολούθησαν στο δικό τους γάμο. Ενσωματώστε τις παραδόσεις – αυτές αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της οικογένειας.

Αναθέστε στα μέλη της οικογένειας έναν ιδιαίτερο ρόλο, όπως να αφήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο να οδηγήσει το αμάξι στην εκκλησία ή ποιος θα μοιράσει τις μπομπονιέρες. Βρείτε τον κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη “θέση” – θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Τέλος δημιουργήστε νέες παραδόσεις. Ίσως μια μέρα οι απόγονοι της οικογένειάς σας, θα ανατρέχουν σε εσάς για έμπνευση.

Βέβαια πολλές ιδέες και προτάσεις θα βρείτε και στο pinterest του lovetale.gr που σίγουρα θα ενθουσιαστείτε!!!

Σχετικά Άρθρα