Γάμος, Συμβουλές Γάμου

Σύντομες Συμβουλές για το Γαμπρό

Σύντομες Συμβουλές για το Γαμπρό

Το γοβάκι βρέθηκε και αφού ο πρίγκιπας βεβαιώθηκε πως έχει επιστραφεί στο σωστό πρόσωπο, η πρόταση γάμου ήταν απλά η πρώτη αφορμή για να “ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα”. Κάπως έτσι δεν φανταζόμασταν όλοι μας, όταν ήμασταν μικροί και παίζαμε, την αρχή μιας κοινής ζωής και την πρόταση γάμου;

Ωστόσο, το παραμύθι ποτέ δε μας είπε πως όλο το τρέξιμο του γάμου, όλες οι λεπτομέρειες και οι ευθύνες της γαμήλιας τελετής ήταν αποκλειστική αποστολή της συντρόφου του. Σίγουρα ο πρίγκιπας είχε πολλά να κάνει πριν ενωθεί για πάντα με την αγαπημένη και θα ήταν καλό να ακολουθήσετε κι εσείς το παράδειγμα του.

Μην αφήνετε τα πράγματα να γίνουν την τελευταία στιγμή, οργανωθείτε από νωρίς. Ένας σύντροφος που φροντίζει κι ελαφρύνει την αγαπημένη του από τέτοια άγχη, είναι κάτι που κάθε γυναίκα εκτιμά. Επιλέξτε από νωρίς το κουστούμι, τα παπούτσια ή όποια αξεσουάρ πιστεύετε πως θα χρησιμοποιήσετε εκείνη τη μέρα. Φροντίστε το στυλ σας να έχει μία συνάφεια με το νυφικό της καλής σας, χωρίς ωστόσο να προβείτε σε υπερβολές. Σκοπός σας είναι να είστε τόσο κομψός και να είστε το κάδρο για την ανάδειξη της εμφάνισης της συνοδού σας.

Προτιμήστε να κάνετε όλους τους εορτασμούς με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τρεις μέρες πριν από τη γαμήλια τελετή. Αφιερωθείτε στο να φροντίσετε το δέρμα σας τις δύο τελευταίες ημέρες. Το ξύρισμα είναι το πατροπαράδοτο τελετουργικό της ημέρας του γάμου σας. Αφού σας ξυρίσουν οι φίλοι σας, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας και ετοιμαστείτε για πολλούς ασπασμούς. Μην χρησιμοποιήσετε έντονο άρωμα και σε μεγάλη ποσότητα. Το αφροντούζ σας, ένα δροσερό αποσμητικό και άρωμα στην απαραίτητη ποσότητα με διακριτικό άρωμα, θα σας βοηθήσουν να είστε φρέσκοι για όσο χρειαστείτε.

Στη δεξίωση μετά το γάμο, καλό θα ήταν να μην πιείτε ή να καπνίσετε, δε θέλετε να κάνετε κάποια τέτοιου τύπου υπερβολή. Φυλάξτε σε κάποια από τις τσέπες σας καραμελίτσες, που θα ανανεώσουν την αναπνοή σας ανά πάσα στιγμή.

Είστε έτοιμοι! Η ημέρα του γάμου ήρθε, όλα είναι εν τάξει – χαλαρώστε και απολαύστε την ημέρα του γάμου σας. Η ώρα η καλή!

Σχετικά Άρθρα