Γάμος, Συμβουλές Γάμου

Ρόλος “Πεθερά”

Ρόλος “Πεθερά”

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τις πεθερές.

Πρέπει να ξέρετε ότι είτε είστε, είτε θα γίνετε πεθερά υπάρχουν κάποιοι κανόνες και ότι θα πρέπει να είστε δίπλα στο νέο ζευγάρι χωρίς να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Ο γάμος του παιδιού σας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι γνωρίζετε το ρόλο σας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είστε αλάθητες. Γι’ αυτό η ομάδα του lovetale.gr είναι εδώ να σας βοηθήσει να αποφύγετε να κάνετε τα λάθη αυτά.

Έτσι λοιπόν…

  • Στο γάμο, δεν είναι σωστό τα ρούχα της πεθεράς να είναι χρωματικά ίδια με της νύφης. Το λευκό ταιριάζει μόνο στη νύφη και δεν είναι πρέπον εκείνη τη μέρα να το φοράει κάποιος άλλος. Υπάρχουν τόσα άλλα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε τέλεια.
  • Μην ξεχνάτε ότι τα κοσμήματα  που “ακούγονται” ή τα βραχιόλια που τυχόν θα φοράτε, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Φανταστείτε να πιαστούν στο νυφικό ή να γρατσουνίσετε κάποιον κατά λάθος;
  • Δεν σκουπίζουμε συνεχώς τους νεόνυμφους. Δεν είναι όμορφο και επιπλέον θα αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ της νύφης – προσοχή λοιπόν! Προσέξτε όμως και το δικό σας μακιγιάζ, που πρέπει να είναι διακριτικό όπως και η διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει.
  • Αν για οποιοδήποτε λόγω δεν είστε ευχαριστημένες με την επιλογή του παιδιού σας, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το δείξετε. Δεν θα αρέσει και σε εσάς τις ίδιες να βλέπετε τον εαυτό σας  αργότερα στο βίντεο του γάμου να είστε το πιο “σκυθρωπό” άτομο.
  • Το ζευγάρι πρέπει να έχει την ελευθερία του στο γάμο, δεν είναι ανάγκη να είστε διαρκώς κοντά του και να παρεμβαίνετε. Πρέπει να ευχαριστηθούν το γάμο τους, ακόμα κι αν κάνουν “σαχλαμάρες” κατ’ εσάς. Επίσης, δεν πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες σε κάποια  θέματα που θα προκύψουν. Αντιθέτως, μόνο αν σας αναθέσουν να επιλύσετε το θέμα που θα προκύψει, τότε θα επεμβείτε.

Δείξτε την υπεροχή σας, την ικανοποίηση σας, την χαρά σας – στο κάτω κάτω είναι ο γάμος του παιδιού σας, ευχαριστηθείτε τον! Τα υπόλοιπα αύριο…

Σχετικά Άρθρα