Γάμος, Ιδέες Γάμου, Συμβουλές Γάμου

Έρχεται το Φθινόπωρο!

Έρχεται το Φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο, είναι, ίσως, η πιο μυστηριώδης και ιδιόμορφη εποχή του χρόνου. Είναι μια περίοδος μελαγχολική, αλλά με δόσεις αισιοδοξίας καθώς τότε ξεκαθαρίζουμε τις σκέψεις μας για την “νέα χρονιά.” Ο καιρός πότε θυμίζει καλοκαίρι και πότε τον χειμώνα που έρχεται. 

Για μένα, το φθινόπωρο χαρακτηρίζεται από δύο βασικά πράγματα: την αλλαγή των φύλλων και το δροσερό καθαρό αέρα. Αυτή η αίσθηση που σου δίνει το φθινόπωρο είναι φανταστική. Βέβαια, πιστεύω πως είναι ιδανική εποχή για κάνετε τον γάμο σας. Μπορείτε να διοργανώσετε τον φθινοπωρινό γάμο σας ακόμη και σε εξωτερικό χώρο, γιατί οι περισσότερες βραδιές είναι ακόμη ζεστές. Τα χρώματα που θα χαρακτηρίσουν το γάμο σας θα μπορούσαν να είναι το βαθύ πορτοκαλί, το ζωντανό κόκκινο, καφέ και κίτρινο. Για αυτό δώστε ιδιαίτερη σημασία στα λουλούδια. Εμπλουτίστε τις ανθοσυνθέσεις σας με μήλα, μικρές κολοκύθες, ή ακόμα και κλαδιά.  Δημιουργείστε το φθινοπωρινό ντεκόρ δίνοντας έμφαση σε φυσικά στοιχεία και να είστε σίγουρες ότι θα καταπλήξετε. Η ομάδα του lovetale.gr με τις ιδέες της θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το προσκλητήριο των ονείρων σας πάνω σε αυτό το πλάνο!

Δείτε τα προσκλητήριά μας στους βασικούς φθινοπωρινούς τόνους των μπεζ κλασικών προσκλητηρίων και τωνκαφέ κλασικών προσκλητηρίων

Σχετικά Άρθρα