Γάμος, Ιδέες Γάμου

Επιλογή του Τραγουδιού σας

Επιλογή  του Τραγουδιού σας

Έχετε κάνει κράτηση για την αίθουσα, έχετε επιλέξει την πρόσκληση, έχετε διαλέξει την τούρτα, τα φορέματα έχουν φθάσει στο τελικό στάδιο – τι άλλο πρέπει να είναι έτοιμο για την μεγάλη ημέρα σας;

Για να γίνει η ημέρα του γάμου σας πιο ευοίωνη, θα πρέπει να έχετε επιλέξει τα καλύτερα τραγούδια για τη μουσική επένδυση της δεξίωσης. Τα τραγούδια του γάμου σας μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα μοιραστείτε με τους προσκεκλημένους σας.

Για την γαμήλια δεξίωση, θα πρέπει να προετοιμάσετε ξεχωριστές λίστες, όπως τραγούδια για τον πρώτο χορό, για τους γονείς της νύφης, για τους γονείς του γαμπρού, και τραγούδια για την κοπή της τούρτας και τους προσκεκλημένους. Όταν μιλάμε για τραγούδια γάμου, είναι πραγματικά δύσκολο να ικανοποιήσετε τους πάντες. Αλλά εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό πάρα πολύ. Εάν έχετε υπολογίσει να προσλάβετε έναν DJ για το γάμο σας, μπορείτε να συζητήσετε μαζί του τις μουσικές σας επιλογές, ώστε η ημέρα σας να μείνει αξέχαστη.

Βέβαια θα πρέπει να εξετάσετε τα ακόλουθα. Αποφασίστε σχετικά με το είδος της μουσικής που θέλετε να παίξετε. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, ποπ, τζαζ, κλασική, χιπ χοπ, παραδοσιακή, ροκ ή ένα τέλειο μείγμα όλων αυτών των ειδών. Βεβαιωθείτε ότι κάθε τραγούδι που πρόκειται να παίξει (τουλάχιστον τα πρώτα κομμάτια) έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

Ακούστε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχουν προτιμηθεί από ερωτευμένα ζευγάρια στον πρώτο τους χορό.

Νο 1 “All of Me” – John Legend
Αυτό το τραγούδι κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα από τα καλύτερα τραγούδια για γάμο, το 2014.

Νο 2 Labrinth feat. Emeli Sandé” – Beneath Your Beautiful
Το τραγούδι περιγράφει όμορφα όνειρα και επιθυμίες.

Νο 3Who You Love” –  Katy Perry and John Mayer
Πραγματικά δύσκολο να βρείτε το τέλειο γαμήλιο τραγούδι που εκφράζει το πώς οι δυο σας αισθάνεστε. Αλλά ευτυχώς αυτό το τραγούδι “που αγαπώ”, το πετυχαίνει με ένα καταπληκτικό τρόπο. Παίξτε το στο γάμο σας και θα αισθανθείτε πως είναι πραγματικά το κατάλληλο, ειδικά για τον τρόπο που σας οδηγεί.

Νο 4 “Marry Me” – Jason Derulo
Αυτό το τραγούδι θα πρέπει να θαυμάζεται από κάθε ζευγάρι με τη σκέψη ότι έκαναν τα πάντα ο ένας για τον άλλον.

No 5  “Treasure” – Bruno Mars
Εάν ένα γαμήλιο τραγούδι μπορεί να δημιουργήσει κάτι μαγικό στην πίστα, για εσάς και τους καλεσμένους σας, αυτό είναι το τραγούδι του Bruno Mars. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα αγάπης σε διαφορετικό ρυθμό που παίζεται ξανά και ξανά!

Μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια!

Σχετικά Άρθρα