Γάμος, Ιδέες Γάμου, Τάσεις Γάμου

Ρουστίκ Στυλ

Ρουστίκ Στυλ

Αν είστε ένα ζευγάρι που αγαπά την εξοχή και τους υπαίθριους εορτασμούς, τότε μάλλον έχετε το ιδανικό προφίλ για ένα γάμο σε ρουστίκ ύφος. Ανεβάστε τον πήχη του ρουστίκ γάμου χρησιμοποιώντας παραδοσιακά λινά και δαντέλες, με την αυθεντική, χειροποίητη σφραγίδα της ελληνικής παράδοσης. Τηρήστε μία γήινη παλέτα σε όλα τα στοιχεία της διακόσμησης επιτρέποντας μόνο σε ένα έντονο, πλούσιο χρώμα να κυριαρχήσει. Επιλέξτε ένα κεντρικό στοιχείο, όπως κάποιο ιδιαίτερο λουλούδι των αγρών, που θα μπορέσετε να περάσετε σε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία – από τους ανθοστολισμούς μέχρι το προσκλητήριο του γάμου. Ενθέστε μεταλλικά στοιχεία στη διακόσμηση του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης, με την επιθυμητή πάτινα από το πέρας του χρόνου.

Ο ρουστίκ γάμος θα απογειωθεί εάν επιλέξετε ένα αγρόκτημα ή ένα παλιό εξοχικό για την τέλεση της γαμήλιας δεξίωσης. Η επιτυχία ενός ρουστίκ γάμου βασίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στο μενού του – είναι αναγκαίες λοιπόν οι πλούσιες, σπιτικές γεύσεις με τοπικά προϊόντα από το ορεκτικό και το κρασί μέχρι το γλυκό. Η νύφη μπορεί να επιλέξει ένα νυφικό με ρετρό χαρακτήρα, που θα της δίνει άνεση κινήσεων, ενώ ο γαμπρός μπορεί να προσθέσει στο στυλ του, καρό λεπτομέρειες (για παράδειγμα, ένα καρό παπιγιόν). Η γαμήλια τούρτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις μπορεί να είναι μία “γυμνή” τούρτα δίχως frosting, που θα αποκαλύπτει το παντεσπάνι και θα συνοδεύεται από ντόπιο μέλι και φρούτα εποχής.

Η ρουστίκ σειρά γαμήλιων προσκλητηρίων του lovetale.gr έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να αναγγείλετε τα χαρμόσυνα νέα! Συνθέσεις ανθών, φύλλων και κλαδιών, σε στυλ γκραβούρας θα ξυπνήσουν της αναμνήσεις της εξοχής στους καλεσμένους σας! Ανθικά θέματα και μπροκάρ μοτίβα, κομψά φινιρίσματα σε μίμηση του παραδοσιακού εργόχειρου θα ολοκληρώσουν τη ρουστίκ γεύση του γάμου σας.

Για περισσότερες ιδέες, μεταβείτε στο pinterest μας και στα ρουστίκ προσκλητήρια γάμου του lovetale.gr!

Σχετικά Άρθρα