Γάμος, Ιδέες Γάμου

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι 50;

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι 50;

Το χρώμα που κυριαρχεί τη φετινή σεζόν είναι σίγουρα το γκρι. Η ταινία “50 Αποχρώσεις του Γκρι” είναι η ταινία της χρονιάς και έχει αναστατώσει όλους τους τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας…αλλά ακόμη περισσότερο όλους εμάς! 

Το βιβλίο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο best seller, ενώ η ταινία αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Αναζητώντας αυτές τις 50 αποχρώσεις του γκρι συνειδητοποίησα πως πρόκειται για μια παλέτα λίγο διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά δεδομένα. Αυτό που δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως είναι πως αρχίζει να επεμβαίνει δυναμικά στην αισθητική μας. Το γκρι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα, όπως  το κίτρινο, το έντονο ροζ, μπλε και πράσινο-για αυτό δε μπορούμε να το θεωρήσουμε “δεσμευτικό” ώστε να σας αποκλείσει από συγκεκριμένες επιλογές στο γάμο σας. Ταιριάζει απόλυτα με τις σύγχρονες κοπέλες που θέλουν να επιμείνουν σε ένα μοντέρνο χαρακτήρα στο γάμο τους χωρίς να παραιτούνται από τη ρομαντική τους διάθεση.

Γι΄αυτό οι σχεδιαστές του lovetale.gr προσπάθησαν να κλέψουν κάτι από την ταινία και το αποδώσουν σε κομψά γκρι προσκλητήρια γάμου με έναν ξεχωριστό αισθησιασμό.

Σαν την πρωταγωνίστρια της ταινίας Αναστάζια, το γκρι είναι ένα χρώμα πειθαρχημένο, διαπραγματεύσιμο, προστατευτικό και σίγουρα αποτελεί τη σωτήρια λέμβο που θα σας σώσει στην τρικυμία της αναποφασιστικότητας. Οι κοπέλες που θα διαλέξουν το γκρι ως το βασικό χρώμα για της παλέτα του γάμου τους, αλλά και για τα προσκλητήρια γάμου, ξέρουν ότι θέλουν να δώσουν ένα τόνο ιδιαίτερο, ίσως και λίγο πονηρό. 

Εάν ανήκετε στο γυναικείο πληθυσμό που έχει ξετρελαθεί με τις 50 αποχρώσεις του γκρι, τότε σίγουρα θα λατρέψετε τη σειρά γκρίζων προσκλητηρίων γάμου του lovetale.gr. 

Δείτε περισσότερες ιδέες στο pinterest του lovetale.gr

Κορίτσια ξεσηκώστε ιδέες για μετά το γάμο!

Σχετικά Άρθρα