Γάμος, Συμβουλές Γάμου

Τα 10 κρίσιμα σημεία του τέλειου γάμου

Τα 10 κρίσιμα σημεία του τέλειου γάμου

Όλες μας έχουμε ονειρευτεί τον τέλειο γάμο. Πολλές φορές όμως ο έντονος ρυθμός της προετοιμασίας, το άγχος, η εγρήγορση και οι συνεχείς αλλαγές κατά την περίοδο οργάνωσης του γάμου μπορούν να σας προκαλέσουν ένα επιπλέον άγχος, που δε σας χρειάζεται. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ας δούμε μαζί τα 10 σημεία που πρέπει να δείτε αλλιώς.

  • Μπορεί ακόμη να μην έχει καταλήξει στη θεματική και το ύφος, που θέλετε να έχετε στο γάμο σας. Μην αγχώνεστε! Όλα όσα σας αρέσουν και σας ταιριάζουν, βρίσκονται γύρω σας – είναι τα αγαπημένα της ντουλάπας σας, τα πιο νόστιμα της μαμάς, το στέκι που συχνάζετε, το χώρο που περνάτε ευχάριστα τον ελεύθερό σας χρόνο με τον αγαπημένο σας. Κάποιο από όλα αυτά θα σας “κλείσει” το μάτι και θα αποτελέσει τη βασική πηγή έμπνευσης!

 

  • Σημειώστε όλες τις ιδέες που έχετε για το γάμο σας σε ένα σημειωματάριο ή στο smartphone σας. Φροντίστε να το έχετε πάντα μαζί σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η επόμενη τέλεια ιδέα! Είναι σημαντικό να συζητήσετε όλες τις ιδέες που σας αρέσουν με το μέλλοντα σύζυγο σας. Επενδύστε σε αυτές, που και οι δύο αγαπάτε πολύ! Μια φίλη σας μπορεί να σας βοηθήσει, σε πρώτη φάση, να επιλέξετε τις τρεις επικρατέστερες που σας ταιριάζουν για να τις συζητήσετε με το σύζυγό σας.

 

  • Ναι, είναι ωραίο να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη οδός. Επιλέξτε να ακολουθήσετε κομμάτια της μόδας, που όμως ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό σας στυλ. Αν πάλι, δε νιώθετε αρκετά άνετα με τις μοντέρνες απόψεις της μόδας, τότε επιστρέψετε στις κλασικές επιλογές. Η κλασική επιλογή είναι πάντα διαχρονική και υπόδειγμα κομψότητας – θα αποφύγετε να κάνετε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

  • Συγκεντρώστε ιδέες, προτάσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό σας κύκλο, κάπου ανάμεσα τους θα βρείτε όλα τα στοιχεία που έχετε αγαπήσει. Πρέπει να κάνετε επιλογές με τις οποίες θα νιώθετε άνετα – μόνο τότε η ημέρα του γάμου σας θα είναι πραγματικά αυθεντική κι ως τέτοια θα παραμείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας.

 

  • Μην σκέφτεστε μεγάλες παραγωγές που θα σας αγχώσουν, μην αθροίζετε σειρά πολυέξοδων τεχνασμάτων που στο τέλος θα φαντάζουν σα μια απερίσκεπτη υπερβολή…Επικεντρωθείτε σε μια μικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα τα αρχιγράμματα των ονομάτων σας σε μία ιδιαίτερη εκτύπωση. Πιστέψτε με αυτό είναι αρκετό για να στήσετε ολόκληρο το concept του γάμου σας! Επενδύστε στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, δε θα χάσετε.

 

  • Μην κυνηγάτε μία κινηματογραφική τελειότητα – ενδεχομένως να μη βρείτε το τέλειο νυφικό, το τέλειο ξωκκλήσι. Ενδεχομένως το τέλειο κτήμα να είναι εκτός του προϋπολογισμού σας – ε και; Μπορείτε ακόμη να έχετε τον τέλειο γάμο, γιατί ο τέλειος γάμος είναι αυτός που το ζευγάρι πραγματικά το απολαμβάνει και το διασκεδάζει με τους αγαπημένους του. Διώξτε όλη την αρνητική ενέργεια επειγόντως!

 

  • Θέλετε η γαμήλια δεξίωση σας να γίνει σε εξωτερικό χώρο; Επειδή ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι με τα καμώματα του καιρού, καλό είναι να έχετε προβλέψει μία μεγάλη τέντα για τους καλεσμένους σας.

 

  • Έχετε smartphone ή μία μικρή φωτογραφική μηχανή; Τέλεια, αυτό το gadget θα σας είναι ιδιαίτερο χρήσιμο, ώστε να απαθανατίσετε φωτογραφικά κάθε πράγμα που σας εντυπωσιάζει.

 

  • Ο γάμος σας δεν είναι σκληρές εξετάσεις, που κινδυνεύετε να σας κόψουν! Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε το γάμο σας, χαλαρώστε και οργανώστε ένα φανταστικό πάρτι για εσάς και τους φίλους σας!

 

  • Το δέκατο και τελευταίο σημείο είναι το πιο κρίσιμο από όλα, για αυτό προσοχή! Απολαύστε κάθε λεπτό του γάμου σας, η καινούρια σας ζωή με τον άνθρωπο που αγαπήσατε περισσότερο από καθένα, ξεκινά;

 

Είναι δυνατόν να παραβλέψετε αυτή την ευτυχή “σύμπτωση”;

Σχετικά Άρθρα