Γάμος, Ιδέες Γάμου, Τάσεις Γάμου

Στυλ Αρτέ

Στυλ Αρτέ

Οι σύγχρονες παραδόσεις λένε, πως οι γάμοι με καλλιτεχνικές νότες, είναι αυτοί που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για το γάμο. Από την πρόταση γάμου μέχρι το γαμήλιο πάρτι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητά τους! Boho, Disco, Funky, Rock, Hippie, Hipster – όποιο κι αν είναι το στυλ σας, σίγουρα υπάρχει μία καλλιτεχνική αντανάκλαση αυτού!Ακουαρέλες με απαλά χρώματα, περίτεχνα γραμμικά σχέδια και ιδιαίτερα σκίτσα, μπορούν όλα να γίνουν το IT-item του γάμου σας! Επιλέξτε το κατάλληλο στοιχείο που θα δώσει τον τόνο που θέλετε και φέρτε τη γραφή σε όλα τα στοιχεία του γάμου σας, από το νυφικό μέχρι τη χαρτοπετσέτα στο γαμήλιο τραπέζι.

Ο γαμπρός μπορεί να προτιμήσει ένα ανατρεπτικό κοστούμι (για παράδειγμα να έχει βερμούδα κι όχι παντελόνι), ενώ η νύφη μπορεί να επενδύσει σε εντυπωσιακά αξεσουάρ και στέψεις με πλούσια άνθη. Εξάλλου, όλες μας δεν έχουμε ζηλέψει τα ανθισμένα στεφάνια της Lana Del Ray; Η επιλογή ενός ιδιαίτερου ζευγαριού παπουτσιών σε αυτό το γάμο πραγματικά μπορεί να σας αποκαλύψει το δρόμο της ευτυχίας. Αν πραγματικά θέλετε να απογειώσετε αυτό το γάμο, συνθέστε ένα video με τις στιγμές που έχετε μοιραστεί ως ζευγάρι, με τα “αγαπημένα” σας, αλλά και όλα τα όνειρά σας για το μέλλον.

Το lovetale.gr σας παρέχει μία ποικιλία συνδυασμών εκλεκτών γραμματοσειρών, δημιουργικού σχεδιασμού, πλούσιων χρωμάτων και πολυτελών χαρτιών, που θα συντονιστούν με τον καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Επισκεφθείτε τα καλλιτεχνικά προσκλητήρια γάμου του lovetale.gr!

Επισκεφθείτε την boho και την καλλιτεχνική μας καρτέλα στο pinterest, και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Σχετικά Άρθρα