Γάμος, Ιδέες Γάμου, Τάσεις Γάμου

Μοντέρνο Στυλ

Μοντέρνο Στυλ

Είναι το στυλ που εκφράζει το σήμερα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, αρκεί βέβαια να κρατήσετε το στυλ σας sharp and edgy (ξεκάθαρο και αυστηρό). Αυτή η τήρηση της ισορροπίας μοιάζει να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο μοντέρνο στυλ. Φέρτε το χρώμα στο γάμο σας, αλλά μην το παρακάνετε! Τα παστέλ και ρουά χρώματα λειτουργούν πολύ καλά σε τέτοια concepts, ενώ συνδυάζονται εύκολα με το ασπρόμαυρο και αποχρώσεις του γκρι. Τα μοτίβα είναι καλοδεχούμενα – οι ρίγες, το chevron θα δώσουν ένα πολύ ωραίο, μοντέρνο χαρακτήρα.

Ο γαμπρός μπορεί να πειράξει το “στυλ” του προσθέτοντας κάποια χρωματιστά στοιχεία, όπως ένα ιδιαίτερο παπιγιόν ή ευφάνταστες κάλτσες! Ακόμη και το παπούτσι μπορεί να ξεφύγει από το κλασικό oxford και να αντικατασταθεί με desert shoes ή allstars. Η νύφη σε αυτή την περίπτωση έχει αρκετές επιλογές, από γεωμετρικά νυφικά μέχρι mini dresses, αρκεί να είναι τολμηρή. Για το μενού επιλέξτε κάτι σε casual/chic dining με “ατόφιες” γεύσεις σε λιτό foodstyling. Τα δροσερά cocktails είναι το clue αυτής της γαμήλιας δεξίωσης. Μη λαμβάνετε υπόψιν κανένα περιορισμό σε σχέση με την ανθοδέσμη – ήρθε η στιγμή που πραγματικά μπορείτε να ξεφύγετε από τα δεδομένα!

Κάνετε το γάμο σας να ξεχωρίσει με τα μοναδικά, μοντέρνα προσκλητήρια του lovetale.gr. Τα καλλιτεχνικά αρχιγράμματα και τα πλούσια χρώματα στα παχυά, πολυτελή χαρτιά μας θα εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας. Γνωρίστε όλα μας τα μοντέρνα προσκλητήρια – η ποικιλία των σχεδίων θα σας καλύψει!

Επισκεφθείτε μας στο pinterest για να βρείτε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν εντυπωσιακό, μοντέρνο γάμο!

Σχετικά Άρθρα