Γάμος, Ιδέες Γάμου, Συμβουλές Γάμου, Τάσεις Γάμου

Το κίτρινο χρώμα στο γάμο!

Το κίτρινο χρώμα στο γάμο!

“Look at the stars, look how they shine for you, and everything you do…Yeah they were all yellow” τραγούδησαν οι Coldplay για να εκφράσουν τη λάμψη της αγάπης τους με ένα ασυνήθιστο χρώμα, το κίτρινο!

Το ζευγάρι που επιλέγει το κίτρινο χρώμα για το γάμο του σίγουρα χαρακτηρίζεται από μία εσωτερική πηγή θετικής ενέργειας, ακτινοβολεί αγάπη! Γίνετε μια ρομαντική, σύγχρονη νύφη που θα φορέσει ένα δαντελένιο, κοντό φόρεμα με μοντέρνα, vinyl πέδιλα.

Κρατήστε μία ανθοδέσμη με κίτρινα λουλούδια, όπως κίτρινα τριαντάφυλλα που συμβολίζουν το σεβασμό αλλά και μαργαρίτες. Θα πρωτοτυπήσετε στα σίγουρα!

Χρησιμοποιήστε λεμόνια ως τα βασικά διακοσμητικά της γαμήλιας δεξίωσης, τοποθετώντας τα σε ψηλά γυάλινα βάζα. Για τη διακόσμηση του χώρου επιλέξτε πτυσσόμενα χάρτινα διακοσμητικά, όπως βεντάλιες και φουρφούρια σε κίτρινο και λευκό. Εάν είστε τυχερές μπορείτε να εντάξετε στο χώρο της δεξίωσης vintage πολυθρόνες με κίτρινη vinyl επίστρωση και γκρίζα φούτερ μαξιλαράκια.

Με τέτοια διάθεση το lovetale.gr σχεδιάζει για εσάς ένα μοναδικό κίτρινο προσκλητήριο γάμου με δροσερά άνθη που ακτινοβολούν θετική ενέργεια.

Δείτε στο pinterest  του lovetale περισσότερες ιδέες για το κίτρινο χρώμα στο γάμο που θα σας ενθουσιάσουν!!!

Σχετικά Άρθρα