Καλέστε 2431 038523

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας

Αγαπημένα (0)

Συστάσεις Πελατών

Profile image
Σήμερα το πρωί, λάβαμε τα προσκλητήρια βάφτισης του γιού μας, μόλις σε δύο μέρες από την στιγμη που έδωσα την έγκριση για εκτύπωση! Πολύ καλή ποιότητα, εκπληκτικό σχέδιο και πολύ καλή τιμή! Όσον αφορά την άμεση, με πολύ καλή διάθεση επικοινωνία, και την εξυπηρέτηση, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του lovetale.gr, η οποία θέλησε να μας εξυπηρετήσει σε κάθε επιθυμία μας . Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που συμβάλλατε με τα όμορφα προσκλητήριά σας στην ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια μου!!! Να έχετε καλές δουλειές !!!
Μανος
Αξιολόγηση
Υποβλήθηκε στις 3 Ιουνίου 2016
Profile image
Σήμερα λάβαμε τα προσκλητήρια του γάμου μας και φαίνονται καταπληκτικά! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη την τέχνη που βάλατε σ’ αυτά. Είναι πραγματικά φανταστικά και ανυπομονούμε να τα δουν οι καλεσμένοι μας. Ξέρουμε ότι θα εντυπωσιαστούν όπως και εμείς. Υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε να διαδοθεί το όνομά σας σε όλους τους γνωστούς μας που σχεδιάζουν να παντρευτούν. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Κώστας - Νίκη
Αξιολόγηση
Υποβλήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2015
Profile image
Θέλαμε κάτι απλό, ρομαντικό, ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό. Σήμερα που παραλάβαμε τις προσκλήσεις μας μείναμε κατενθουσιασμένοι. Οι προσκλήσεις είναι πολύ πιο όμορφες απ’ όσο μπορούσαμε να φανταστούμε. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και σας ευχόμαστε να έχετε πάντα τις καλύτερες δημιουργίες. Όταν με το καλό έρθει στη ζωή το πρώτο μας παιδί, είναι σίγουρο ότι το προσκλητήριο της βάπτισης θα το εμπιστευθούμε σε εσάς.
Βάνα - Πάνος
Αξιολόγηση
Υποβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2015
Profile image
Αναζητούσαμε ένα προσκλητήριο για το γάμο μας ξεχωριστό, κάτι που θα έμενε αξέχαστο σ’ εμάς και τους καλεσμένους μας, κάτι που θα το είχε φτιάξεις κάποιος με μεράκι, όρεξη και φαντασία. Ψάχνοντας ανακαλύψαμε την ιδιαίτερη συλλογή σας και πολύ γρήγορα βρήκαμε αυτό που ταίριαζε απόλυτα στο στυλ του γάμου μας. Ήσασταν φοβεροί συνεργάτες και οι συμβουλές σας μας χάρισαν μία εκπληκτική μέρα. Ευτυχώς που εκτός από τις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες του γάμου μας, έχουμε και αυτό το όμορφο προσκλητήριο που δημιουργήσατε για εμάς, να μας θυμίζει την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας.
Εβελίνα - Κώστας
Αξιολόγηση
Υποβλήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2014