Καλέστε 2431 038523

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας

Αγαπημένα (0)

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ μόνο τις καθημερινές. Αν θέλετε η παράδοση να γίνει το Σάββατο, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση, και ίσως να μην είναι δυνατό λόγω περιοχής αποστολής.

Η παράδοση γίνεται το αργότερο σε πέντε (5) με επτά (7) εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ή υπάρξουν άλλα προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.
Επιπλέον, σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε στο 24310 38523. Ωστόσο, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως είναι δύσκολο να κανονιστεί κάποια συγκεκριμένη ώρα, διότι η παράδοση εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλατε, τις διαφορετικές περιοχές παράδοσης και το δρομολόγιο του οχήματος που θα γίνει η παράδοση.

Όπως και να ‘χει, μόλις γίνει η αποστολή από εμάς, λαμβάνετε ειδοποιητικό e-mail ότι έγινε η αποστολή και ενημερώνεστε από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με τον αριθμό αποστολής και το τηλέφωνο του καταστήματος στο οποίο θα είναι το δέμα σας, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες για την παράδοση.