Καλέστε 2431 038523

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας

Αγαπημένα (0)

 

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο χαρτί για το προσκλητήριο του γάμου σας;

 

Η ποιότητα του χαρτιού θα ακολουθήσει το ύφος του γάμου σας, ενώ θα αναδείξει το σχέδιο, το χρώμα και την ποιότητα της εκτύπωσης. Σκεφτείτε πως το χαρτί δεν είναι μια απλή επιφάνεια πάνω στην οποία εκτυπώνεται ένα σχέδιο, αλλά πρόκειται για ένα ζωντανό οργανισμό που χαρακτηρίζεται από το δικό του χρώμα, υφή και μυρωδιά. Αρκεί να ανακαλέσετε τη διαφορετική εμπειρία του χαρτιού που είχατε από εφημερίδες, λογοτεχνικά βιβλία, περιοδικά. Επειδή το κείμενο του γαμήλιου προσκλητηρίου δε φέρει απλά τις πληροφορίες του γάμου σας, αλλά μεταφέρει το συναισθηματικό τόνο της ατμόσφαιράς του, πρέπει να επιλέξετε ένα χαρτί που θα αναδεικνύει το πλούσιο χρώμα της εκτύπωσης, θα αναδύει μια ευχάριστη μυρωδιά και θα προσφέρει μια αναντικατάστατη απτική εμπειρία.

 

Ποιες είναι όμως οι διαφορετικές κατηγορίες χαρτιών για προσκλητήρια γάμου και πώς θα βοηθηθείτε στην επιλογή τους;

 

Το lovetale.gr σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη άποψη για το προσκλητήριο του γάμου. Μπορείτε να επιλέξετε προσκλητήρια γάμου σε μοντέρνο, κλασικό, ρομαντικό, ρετρό, καλλιτεχνικό και ρουστίκ ύφος, αλλά και το ιδανικό χαρτί για την εκτύπωση αυτή. Οι τρεις επιλογές που σας προσφέρουμε συμπυκνώνουν τα αιτήματα μιας πολύμηνης έρευνας και θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς.

 

Τα πολυτελή χαρτιά που χρησιμοποιούμε στο lovetale.gr για τις εκτυπώσεις μας χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τα δημιουργικά και τα κλασικά χαρτιά.

 

Στην κατηγορία των δημιουργικών χαρτιών ανήκουν τα περλέ μεταλλικά χαρτιά και ακουαρέλα. Τα δύο ανήκουν σε μία νέα γενιά χαρτιών που συντάσσονται με τις νέες ιδέες, τάσεις και τη σύγχρονη αισθητική. Είναι χαρτιά που ενθουσιάζουν, μαγνητίζουν το βλέμμα και εμπνέουν τους ανερχόμενους σχεδιαστές. Οι εντυπωσιακοί ιριδισμοί των περλέ μεταλλικών χαρτιών και η σαγρέ, ασυνήθιστη υφή της ακουαρέλας αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της χαρτοποιίας. Η ιδιαιτερότητα αυτών των χαρτιών “αποζημιώνεται” στο βλέμμα, στην αφή, στον σιωπηλό εντυπωσιασμό αυτού που το κρατά στα χέρια του. Εκτυπώνοντας σε αυτά τα χαρτιά θα δώσετε στους καλεσμένους σας -πάνω απ’όλα- ένα προσκλητήριο γάμου με ουσία.

 

Στην κατηγορία των κλασικών χαρτιών θα βρούμε την οπαλίνα. Η οπαλίνα είναι ένα κλασικό χαρτί, που χρόνια οι τυπογράφοι εμπιστεύονται για τις πιο πολύτιμές τους εκδόσεις. Πρόκειται για έναν τύπο χαρτιού με ήρεμα χαρακτηριστικά, διαχρονικού ύφους, δοκιμασμένο στην αντοχή των αισθητικών εξελίξεων. Εάν ο γάμος σας είναι comme il faut, κλασικός και χαμηλών τόνων, τότε η οπαλίνα είναι η σίγουρη επιλογή που θα αποδώσει τη σοβαρότητα του μυστηρίου του γάμου σας.

 

Επιλέξτε το προσκλητήριο του γάμου σας βασιζόμενοι στο προσωπικό σας στυλ και τις επιθυμίες σας. Το lovetale.gr εγγυάται την άριστη ποιότητα της εκτύπωσης και τη διαχρονική, πολυτελή αξία των προσκλητηρίων γάμου που σας προσφέρει. Για το λόγο αυτό, η ομάδα του lovetale.gr επιλέγει προσεκτικά τα χαρτιά εκείνα, που σε συνδυασμό με το σχεδιαστικό δημιουργικό κομμάτι, θα φέρουν στα χέρια σας το προσκλητήριο γάμου που πάντα ονειρευόσασταν.