Συναντήστε τη δημιουργική ομάδα του lovetale.gr που θα σχεδιάσει το ομορφότερο προσκλητήριο γάμου για την αναγγελία της πιο ευτυχισμένης στιγμής της ζωής σας!

Τα πρώτα βήματα του lovetale.gr έγιναν το 2008, όταν μέσα από μία παρέα φίλων γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ιδιαίτερων προσκλητηρίων γάμου.

Η ομάδα λοιπόν σχηματίστηκε από σχεδιαστές, κειμενογράφους, νεόνυμφους και συζευγμένους που αποφάσισαν να ανατρέψουν τα συνήθη προσκλητήρια γάμου, αντικαθιστώντας τα με μια νέα μορφή προσκλητηρίου που θα ανήγγειλε το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου κάθε ζεύγους – σα να ξεδίπλωναν οι ίδιοι τη δική τους ιστορία αγάπης.

Η ομάδα του lovetale.gr έχει δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα θεμάτων για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Από περίτεχνες ζωγραφικές ακουαρέλες και γραμμικά ανθικά σχέδια, μέχρι λιτές φωτογραφίες και εντυπωσιακά αρχιγράμματα, θα βρείτε αυτό που θα συνοδεύσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα κείμενα που το lovetale.gr έχει συντάξει για εσάς, σε ύφος απλό, κλασικό, χιουμοριστικό για να δώσετε το χαρακτήρα που θέλετε!

Παράλληλα τα προσκλητήρια μας τυπώνονται σε πολυτελή χαρτιά, εξαιρετικής ποιότητας με ενισχυμένο πάχος, ώστε να προσφέρουν στους αγαπημένους σας ένα ξεχωριστό ενθύμιο.

Η ομάδα του lovetale.gr μετρά ήδη 12 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο των γαμήλιων προσκλητηρίων, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την εκτύπωση τους με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, παραδίδοντάς στα χέρια σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του lovetale.gr είναι περισσότερο από χαρούμενη για το ευτυχές γεγονός του γάμου σας και θα βρίσκεται δίπλα σας στην ετοιμασία του, προσφέροντάς σας ιδέες που θα ενθουσιάσουν τόσο εσάς, όσο και τους καλεσμένους σας!

Ήρθε η ώρα να τους ταξιδέψετε στη μοναδική σας στιγμή με το δικό σας αξεπέραστο στυλ!

Lovetale.gr

Η Ομάδα Σχεδιασμού